WIN WIN NOTERADE BOLAG OCH INVESTERARE

Som uppföljning på föregående bloggpost kan jag nu informera om att jag träffat teamet på en av Sveriges ledande aktörer för aktiehandel. Vad vi pratade om? Hur kan vi få tillbaka likviditeten i aktiemarknaden genom att hitta win-win för noterade bolag och investerare? Det var ett givande möte och jag ser fram emot nästa steg.

Året går snabbt mot sitt slut , så nu gäller det att ladda med en bra planering inför nya året och se till att det finns beredskap för att parera eventuella omvärldsfaktorer. För de allra flesta bolag så är nog 2023 ett av de svåraste åren på länge att förutse mot bakgrund av allt som pågår i vår omvärld.

Kolla gärna in vår digitalrådgivning för Vd, CFO, IR och styrelse på BOARDA.se.

Hälsn. Jenny

TIDIGARE INLÄGG PÅ DETTA TEMA