BÄSTA TIPSET FÖR MIDSOMMAR | LOGGA IN FÖR ATT LOGGA UT

Bästa tipset för midsommar: logga in för att logga ut! Nu är det dags att lägga upp en bra plan för att sommaren ska flyta på smidigt för både ledning och styrelse. Här hittar du uppdaterad information om agendan för ledning och styrelse, vägledning inför sommarens strategiövning, körschema för delårsrapporten för andra kvartalet, information om CSRD/ESRS hållbarhetsredovisningen och en marknadsuppdatering.

Räntesänkningen gav effekt och i maj såg vi ett nettoinflöde till svenska aktiefonder. Riskaptiten hos investerarna ökade, vilket också höjde omsättningshastigheten på MTF-marknaderna för små tillväxtbolag. Du hittar även flera bra coachingtips för speciella situationer. Om det är något du saknar, hör av dig!

LOGGA IN

Short summary in English