| HÄR HITTAR DU BLANKNINGSINFORMATION OM DITT BOLAG - TACK DI!

Finansinspektionen har äntligen, efter påtryckningar från Dagens Industri, börjat publicera all inrapporterad information om blankade aktier. I den aggregerade filen hittar du uppdaterad information varje onsdag. STORT TACK till Dagens Industri som drivit på  för att skapa öppenhet i denna information.

ÖPPNA BLANKNINGSPOSITIONER

Bl.a. Nordnet erbjuder sina kunder att låna ut aktier för blankning vilket gör att i princip alla noterade bolag kan bli blankade. Så här marknadsför Nordnet sin tjänst:

LÄNK TILL NORDNET

P.S. Jag kommer att prata om blankning och aktielån i introduktionen till webinaret den 27 juni, så får ni min ”take” på det, får många frågor om det just nu så det kommer upp ett avsnitt nästa vecka i digitalrådgivningen om detta.

HÄR HITTAR DU INFO OM SOMMARENS WEBINARTILL DIGITALRÅDGIVNINGEN