NYTT SAMARBETSAVTAL MELLAN DIGITALTJÄNSTEN BOARDA OCH SPOTLIGHT STOCK MARKET

ROPAs digitaltjänst BOARDA med över 90 avsnitt live för företagsledare och styrelser i kapitalmarknaden tecknar samarbetsavtal med Spotlight Stock Market och lanserar Spotlight Academy. 

Spotlight Academy är en digital akademi som utbildar och vägleder noterade bolag för att underlätta för företagsledningar och styrelser. I ett första steg handlar det om informationsgivning, hantering av insiderinformation, riskhantering, bolagsstyrning och strategisk planering. Företagsledningar och styrelser i bolag noterade på Spotlight Stock Market får tillgång till den digitala akademin med start idag.

“Det har blivit svårare för företagsledningar och styrelser i noterade bolag. På Spotlight vill vi skapa förutsättningar för våra bolag att bli framgångsrika i aktiemarknaden och inkluderar Spotlight Academy i vårt erbjudande. Man skulle kunna säga att vi har ett “all-inclusive” erbjudande för tillväxtbolag med distribution av  pressmeddelanden, elektronisk loggbok för hantering av insiderinformation, analystäckning och Spotlight Academy”, kommenterar Emelie Jarnesten, Head of Business Operations, Spotlight Stock Market.

“Vår digitala tjänst BOARDA med fler än 90 avsnitt live audio/video, coachning, vägledning, mallar och dokumentation är  skräddarsydd för företagsledningar och styrelser i aktiemarknaden. Här finns allt du behöver för den strategiska planeringen, affärsutveckling, riskhantering, bolagsstyrning, IR och informationsgivning. Tillsammans med Spotlight Stock Market lanserar vi nu Spotlight Academy för alla bolag som är noterade på Spotlight Stock Market. Det här är nästa steg i utvecklingen av den svenska aktiemarknaden, kommenterar Jenny Rosberg, ROPA & BOARDA.

Om Spotlight Stock Market

Spotlight är marknadsplatsen där investerare och tillväxtbolag möts. Hos oss är det enklare och tryggare för bolagen att vara noterade. Vi erbjuder en helhetslösning som ökar synligheten för våra bolag genom unika mediesamarbeten. Investerare får genom Spotlight möjlighet att bli delägare i över 170 tillväxtbolag i olika branscher från flera länder, däribland bolag som Bahnhof, Freetrailer och Synthetic MR. spotlightstockmarket.com

 

Om ROPA & BOARDA

BOARDA är ROPAs digitala tjänst med över 90 avsnitt live audio/video, coachning, vägledning, mallar och dokumentation. Det är “hands-on” för företagsledningar och styrelser i aktiemarknaden. Allt du behöver för strategisk planering, affärsutveckling, riskhantering, bolagsstyrning, IR och informationsgivning. Vår mission är att digitalt hjälpa fler företagsledningar och styrelser att bli framgångsrika i aktiemarknaden. Det är nästan som att ha en “egen rådgivare”. Mer information på ropa.se och boarda.se.


Intresserad av att prata digitalt samarbete?Intresserad av att bli företagskund?

LÄNKAR

https://www.avanza.se/placera/pressmeddelanden/2020/06/15/spotlight-stock-market-vi-lanserar-spotlight-academy.html

https://www.svd.se/bors/news_detail.php?newsid=9c2b5156-5c32-4a0b-9acc-62142f6b4de5