Nu har vi 44 avsnitt LIVE | Vilket "jobb" behöver du få gjort?

Vi jobbar med kunddriven utveckling och leveransen styrs av vilket ”jobb” våra kunder behöver få gjort.

FEEDBACK FRÅN KUNDER INFÖR – OKTOBER RELASE –
”Kan ni inte lägga till en frågefunktion?”, kommenterade en CFO.
Fixat.
”Jag var nyfiken så jag testade direkt. Riktigt bra! Jag gillar upplägget, Equity story och de 6 frågorna kommer jag använda mig av nu när jag ska ta fram en sådan presentation. Toppen att få en stomme, det är ofta svårt att vara säker på att man får med allt som behövs. Ska bli intressant att kika vidare på workshops under Strategidelen,” kommenterade en VD.
Det kommer mer användbara strategidelar i oktober releasen.
”Nu är oberoende frågan för styrelsen löst. Tack för hjälpen!”, skrev en Ordförande.
I oktober releasen har vi med koden för bolagsstyrning och planering inför Q3.

Välkommen till BOARDA! | Hälsar Jenny

GÅ TILL ROPAs digitala rådgivning på BOARDA.se